E oficial! Alexandra Macesanu nu este moarta. Reactia lui Alexandru Cumpanasu

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, iar anchetatorii cauta cu infrigurare noi probe care sa demonstreze ca adolescentele nu mai sunt in viata. INML nu are un ”raport final” in ceea ce priveste moartea Alexandrei Macesanu, spune Alexandru Cumpanasu.
E oficial! Alexandra Macesanu nu este moarta. Reactia lui Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, declara ca – pana acum – nu a fost emis niciun certificat de deces, iar atunci cand actul va fi emis va contesta decizia. Alexandru Cumpanasu declara, ferm, ca va lupta ”pana in panzele albe” pentru a afla adevarul. In astfel de conditii, se poate trage concluzia ca unchiul Alexandrei nu accepta ideea ca Alexandra Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, asta in pofida faptului ca expertii au descoperit ADN-ul Alexandrei in urma analizarii ramasitelor umane descoperite in curtea lui Dinca. Unchiul adolescentei considera ca totul s-a petrecut cu o ”graba nebuna” si ca va rupe orice hartie ar primi.

”Rabdarea noastra cam ia sfarsit. Concret ne spun ca fac ancheta. Au zis sa ii lasam sa lucram. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Daca mai sunt cetateni care dau asta pe piata vreau sa le spun ca ii dam in judecata. INML nu are un raport final. Indiferent daca se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia. In acest Caracal au fost multi care au vorbit cu Dinca, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta pana in panzele albe pentru a afla adevarul. A fost o graba nebuna de a ne da un raspuns, daca ne va da hartia o vom rupe. Nu vom accepta sa ne dea o hartie data pe nimic”, a spus Alexandru Cumpanasu, conform antena3.ro.

Sursa: BeWoman.net – vezi articolul

Alte articole