Dumitrița Gliga, mesaj cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga, care deține și funcția de președinte interimar al PSD Mureș, a participat marți, 24 ianuarie 2023, la ceremonia religioasă și militară dedicată Zilei Unirii Principatelor Române – 24 Ianuarie, organizată în curtea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”Unirea Principatelor Române a reprezentat în primul rând visul de veacuri al locuitorilor acestor meleaguri, acela de a realiza unitatea națiunii în hotarele Daciei antice, dar din punct de vedere politic și administrativ, artizanii Micii Uniri au inițiat o serie de reforme deosebit de curajoase, prin care au pus bazele statului național român modern. Data de 24 ianuarie trebuie să fie pentru noi un moment solemn, de îndreptare a privirilor, cu recunoștință, spre o generație excepțională, care și-a contopit propriul destin cu destinul unui popor, în care au crezut și pe care l-au servit cu devotament până la capătul vieții. La mulți ani, dragi români!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga.

(Redacția)

Post-ul Dumitrița Gliga, mesaj cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole