Drum din Sântana de Mureș, lărgit

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul proiectul ”Reabilitare și lărgire drum comunal 146 în comuna Sântana de Mureș, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Sântana de Mureș, satul Sântana de Mureș, Curteni, Chinari, titular Comuna Sântana de Mureș.

”Informaţiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri între orele 9.00 – 12,00, precum și la sediul titularului de proiect. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş, Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă: office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Drum din Sântana de Mureș, lărgit apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole