Droguri confiscate de jandarmii clujeni în zona Făget. Trei tineri sunt cercetați în acest caz

Captură de droguri a jandarmilor clujeni. O patrulă care se afla în misiune în zona Făget a confiscat droguri și un dispozitiv pentru prepararea substanțelor interzise de la trei tineri.

„Duminică 19 iunie, în jurul orei 23:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au observat pe strada Făget un autovehicul staționat și 3 persoane care la vederea echipajului de jandarmi au devenit agitați, încercând în același timp să evite contactul cu aceștia.

Jandarmii au trecut la identificarea celor 3 bărbați, iar în urma legitimării și efectuării controlului corporal și al autovehiculului a fost găsit în autovehicul un dispozitiv pentru prepararea substanțelor interzise în care se afla o substanță vegetală de culoare maroniu- verzuie, susceptibilă a fi interzisă la deținere.

Bunurile găsite au fost predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Cluj, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Cluj.

The post Droguri confiscate de jandarmii clujeni în zona Făget. Trei tineri sunt cercetați în acest caz appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole