Două femei și un bebeluș, la spital după un accident produs pe DN 17, între Livezile și Rusu Bârgăului

Două femei și un bebeluș au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs luni după-amiază pe DN 17, între Livezile și Rusu Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, precum și un echipaj SMURD de prim ajutor și un alt echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”În urma accidentului, o femeie și un copil sugar au fost evacuați la UPU SMURD Pediatrie pentru investigații medicale amănunțite, nu prezentau mărci traumatice vizibile. De asemenea, un echipaj de Ambulanță a evacuat o altă victimă de sex feminin (conducător auto) fără leziuni grave”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care acesta s-a produs.

FOTO: Info Trafic Bistrița Năsăud – Nicolae Vrenicu

Articolul Două femei și un bebeluș, la spital după un accident produs pe DN 17, între Livezile și Rusu Bârgăului a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole