Dosar penal pentru un spectator la un meci de volei din Sala Sporturilor Dunărea. Bărbatul nu avea voie să intre în arena sportivă

Un spectator care asista la meciul de volei România-Albania din Sala Sporturilor Dunărea este cercetat penal. El are interdicție timp de un an privind accesul la competiițiile sportive și a fost recunoscut de jandarmi.

Incidentul s-a produs miercuri. Un gălățean în vârstă de 40 ani, spectator la meciul de volei masculin dintre echipele României și Albaniei, care avea aplicată măsura complementară interzicerii accesului la meciuri de volei a fost depistat de jandarmi în arena sportivă.

„Miercuri, 3 august, în timp ce asigurau măsurile de ordine publică la meciul de volei masculin dintre echipele României și Albaniei, susținut la Sala Sporturilor din municipiul Galați, jandarmii au observat în tribună un bărbat a cărui semnalmente corespundeau cu cele ale unei persoane care avea aplicată măsura complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de genul meciurilor de volei. Bărbatul în cauză a fost condus în afara zonei de desfășurare a meciului, iar în urma legitimării s-a stabilit că este persoana asupra căreia era aplicată interdicția de acces în arena sportivă pentru perioada 23.02.2022 – 22.02.2023”, au anunțat jandarmii.

Conform legii privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, fapta comisă de bărbat constituie infracțiune. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor penale.

The post Dosar penal pentru un spectator la un meci de volei din Sala Sporturilor Dunărea. Bărbatul nu avea voie să intre în arena sportivă first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole