Donație pentru educație. Fundația Bucuria Darului ajută copiii să meargă la școală

Pentru 1000 de copii începutul școlii e marcat de griji și lipsuri. Mulți dintre ei ratează startul din cauza sărăciei, a hainelor și încălțămintei uzate.

Copiii noștri sunt vânători de stele. Vânează cerul pentru că sunt cu picioarele pe pământ. Știu ce e greul și cum să îl înfrunte. Au anduranță și multe vise. Iar educația e unul dintre ele. Steaua lor norocoasă.

Ca să ajungă la ea trebuie ca picioarele să nu le fie goale, nici ghiozdanele lipsă. Să fie în rând cu ceilalți, poți ajuta printr-o donație care să le acopere fie pentru ghiozdanul plin de rechizite ori pentru amândouă.

Din cei 1000 de copii pe care îi avem în grijă unul poate fi susținut de tine. Însă cum lacul din picături se adună, orice sumă ne ajută să fim mai aproape de ei.

Poți oferi și donații în rechizite la unul din centrele de colectare: sediul fundației pe strada Gospodarilor nr.5, Magnolia, Librăria Epifania, sau Librăria St.O.Iosif. Donațiile în bani se pot face direct  pe site-ul fundatiei www.bucuriadarului.ro sau în contul fundației deschis la Raiffeisen Bank: RO34RZBR0000060016138641, cu specificația – „Donație pentru educație”. Ajută-i să ajungă la stele!

Ajută-i să ajungă la stele!

În luna septembrie 2021 Fundația Bucuria Darului derulează campania de strângere de fonduri ”Ajută-i să ajungă la stele! ” pentru susținerea celor 1000 de copii pe care îi avem în grijă, vizitați periodic de către reprezentații fundației încă din anul 2017. Scopul este consolidarea relației cu copiii pe parcursul întregului an scolar pentru a-i încuraja să urmeze școala.

 

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole