Doliu la ISU Bistrița-Năsăud. Un salvator, tată a trei copii, a decedat

Un pompier bistrițean, tată a trei copii, a încetat din viață la vârsta de doar 44 de ani, a anunțat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ISU Bistrița-Năsăud a precizat că este vorba despre plutonierul adjutant șef Marius Lazăr Mititean, care și-a început cariera de pompier în urmă cu 15 ani.

Conducerea instituției a transmis un mesaj de condoleanțe:

Un pompier bistrițean, un suflet plin de umanitate a fost ales de Dumnezeu să se alăture îngerilor! Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a plutonierului adjutant șef Mititean Marius Lazăr a venit în cursul serii trecute. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că dragul nostru camarad, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr a lăsat în urmă o soție și trei copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model. Ne este nespus de greu să vorbim la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 15 ani de activitate. Colegul nostru, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr s-a născut la data de 07.06.1977, în municipiul Bistrița. Acesta și-a început cariera de pompier la 01 octombrie 2006, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent, ocupând funcția de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire. Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu. Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Condoleanțe familie! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articolul Doliu la ISU Bistrița-Năsăud. Un salvator, tată a trei copii, a decedat a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole