Doliu în lumea filmului. A murit actrița Doris Day

Legendara actriță Doris Day s-a stins din viață! Aceasta a murit la 97 de ani. Din păcate, vedetele de la Hollywood de renume dispar din ce în ce mai des de pe această lume.  Doris a lăsat în urma sa numeroși fani, adunați pe parcursul a cei 80 de ani de carieră și o familie îndurerată. Popularitatea ei a crescut odată cu hitul Sentimental Journey, din 1945.

Este din nou doliu la Hollywood! Doris Day a murit!

Actrița celebră avea 97 de ani și s-a stins din viață după mai bine de 80 de ani de la prima apariție în vizorul oamenilor care au început să o adore încă din prima clipă. Vedeta și-a început cariera într-o trupă, în anul 1939, dar avea curând să devină un mare star. Frumoasa Doris a fost remarcată după ce a jucat într-o serie de filme. Cele mai cunoscute și iubite de fanii acesteia sunt: „Pillow Talk”, „Love Me or Leave Me” și „The Man Who Knew Too Much”.

Doris Day a avut un rol eponim în filmul Calamity Jane, unde a avut un rol principal, alături de James Steward. Cu toate astea, ea a cunoscut epogeul împreună cu Rock Hudson și James Garner în filmele de comedie menționate.  „Am fost în jurul ei atâta vreme, am cunoscut-o pe Doris Day de mică, era doar un copil”, a spus Groucho Marx.

A murit Doris Day
Doris Day s-a stins din viață!
Sursa Foto: Hepta

Discografie

  • You’re My Thrill (1949)
  • Day Dreams (1955)
  • Day by Day (1956)
  • Day by Night (1957)
  • Hooray for Hollywood (1958)
  • Cuttin’ Capers (1959)
  • What Every Girl Should Know (1960)
  • Show Time (1960)
  • Listen to Day (1960)
  • Bright and Shiny (1961)
  • I Have Dreamed (1961)
  • Duet (cu André Previn) (1962)
  • You’ll Never Walk Alone (1962)
  • Love Him (1963)
  • The Doris Day Christmas Album (1964)
  • With a Smile and a Song (1964)
  • Latin for Lovers (1965)
  • Doris Day’s Sentimental Journey (1965)
  • The Love Album (înregistrat în1967, lansat în 1994)
  • My Heart (2011)

Articolul Doliu în lumea filmului. A murit actrița Doris Day apare prima dată în Stiri Mondene.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole