Doi tineri mureșeni cercetați pentru furt

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș face cunoscut, printr-un comunicat remis joi, 15 iulie, faptul că în municipiul Târnăveni, doi tineri sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Cei doi suspecți ar fi pătruns marți, 15 iulie, într-o autoutilitară de unde au sustras un dispozitiv media portabil.

   „Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au identificat doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt.  În urma activităților specifice desfășurate, la data de 14 iulie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, au identificat doi tineri bănuiți de comiterea unui furt dintr-o autoutilitară. În fapt, din cercetări a reieşit că la data de 13 iulie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în interiorul unei autoutilitare parcate pe o stradă din municipiul Târnăveni, de unde ar fi sustras un dispozitiv media portabil.  Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 500 de lei, acesta fiind recuperat și predat persoanei vătămate.  Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni”, informează reprezentanții IPJ Mureș.

Alex PĂTRAȘCU      

Post-ul Doi tineri mureșeni cercetați pentru furt apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole