Doi pacienți, victime ale exploziei de la Dedeman, transferați cu elicopterul SMURD BlackHawk la Iași – FOTO&VIDEO

Dintre cele 15 persoane implicate în explozia de la Dedeman, 8 dintre pacienți sunt angajați, un pacient este colaborator, iar alții 6 sunt clienți ai magazinului.

Cinci angajati Dedeman și colaboratorul Dedeman au fost transferați către Spitalele de arși din Iași și București. Alți doi angajati au rămas internați în cadrul secției de chirurgie plastică și reparatorie – compartiment arși al Spitalului Județean „Mavromati” Botoșani. Cinci dintre victimele exploziei au fost externați.

La intervenție au fost implicate 12 ambulanțe SAJ, patru ambulanțe SMURD , două elicoptere SMURD de la Iași și Galați, elicopterul Black Hawk, o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD IAȘI care a preluat un pacient cu arsuri de la echipajul SAJ Botoșani.

Imagini cu cei doi pacienți, victime ale exploziei de la centrul comercial Dedeman din Botoșani, care au fost transportați, pe calea aerului, cu ajutorul elicopterului SMURD BlackHawk la Iași.

The post Doi pacienți, victime ale exploziei de la Dedeman, transferați cu elicopterul SMURD BlackHawk la Iași – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole