Doi copii răniți într-un incendiu la un bloc din Cluj-Napoca!

Un incendiu puternic a provocat pagube umane la un bloc de pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca din care nu mai puțind e doi copii și trei adulți au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Detașamentul 1 al pompierilor din Cluj-napoca a intervenit cu promptitudine cu două autospeciale cu apă și spumă și respectiv o autoscară iar ulterior în sprijinul acestora au mai venit două ambulanțe SMURD.

”Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că apartamentul de la parter ardea generalizat, iar restul apartamentelor erau inundate de fumul puternic. În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au efectuat o misiune de salvare-căutare la celelalte etaje. Folosind autoscara, pompierii au evacuat o femeie și un copil de la etajul doi.
În total, au fost evacuați de către pompieri doi adulți și un copil. Ulterior, au fost transportați la spital pentru investigații medicale doi minori cu vârste între 1 și 2 ani, trei femei de 42, 67 și 30 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani, care prezenta agitație psihomotorie. La o primă evaluare, aceste persoane prezentau o ușoară intoxicație cu fum. 
Referitor la apartament, acesta a fost distrus în mare proporție, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Totodată, au ars elementele de mobilier și electrocasnicele.” a informat ISU Cluj

The post Doi copii răniți într-un incendiu la un bloc din Cluj-Napoca! appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole