DIVERSE | Urmează să te muți? Află care sunt lucrurile pe care NU trebuie să le uiți în Botoșani

Indiferent că te muți în propria locuință sau în chirie, există o listă, destul de lungă, cu lucruri pe care trebuie să le ai. Unele dintre ele îți vor trebui la scurt timp după ce treci pragul, iar altele ceva mai târziu, poate a doua zi. Oricum ar fi, un lucru este sigur – fără ele nu vei putea supraviețui. Dacă nu vrei să ajungi la cumpărături imediat după ce te-ai mutat, ai grijă să ți le pui în bagaj când pleci de acasă.

 Lucrurile pe care trebuie să le iei cu tine când te muți

Lista cu lucruri esențiale pentru o casă nouă se poate întinde pe multe pagini. Într-adevăr, sunt multe dintre ele care pot fi cumpărate și după o perioadă mai îndelungată. Însă, este important să nu îți lipsească cele pe

care le ai deja acasă și totuși nu le-ai luat pentru că le-ai uitat sau poate pentru că nu au mai încăput în cutii.  

  • Înainte să te apuci de împachetat, asigură-te că atunci când vei ajunge în noua casă nu îți va lipsi:

o   Hartia igienică

o   Sulul de șervețele

o   Săpunul

o   Laveta, bureții și soluțiile de curățat

o   Mopul și căldarea

o   Setul cu saci menajeri

o   Buretele și detergentul de vase

Altfel, vei vrea să te apuci de despachetat, dar praful, murdăria de pe jos și pânza de păianjen nu te vor lăsa.

  • Hainele și încălțămintea – deși pare imposibil că ai putea uita așa ceva în vechea locuință, află că există persoane care au oferit mai multă atenție altor lucruri, iar când au ajuns în casa nouă au descoperit că le lipsesc pijamalele sau ținuta pentru birou. Într-adevăr, femeilor s-ar putea să le surâda ideea de a cumpăra o pereche nouă de încălțăminte pentru damă, însă, totuși, mai bine este să faci o sesiune de shopping de plăcere, nu de nevoie.
  • Câteva lucruri esențiale pentru baie și bucătărie:

o   Farfurii, tacâmuri, căni și pahare

o   O oală și o tigaie bună

o   Un prosop de bucătărie

o   Două coșuri de gunoi, unul pentru bucătărie și altul pentru baie

o   Câteva cârlige

Într-adevăr, nu-i musai să le iei din vechea locuință, dar dacă pleci de la părinți de acasă vei avea, cu siguranță, de unde să alegi câteva dintre ele, altfel îți va fi greu până ce vei reuși să cumperi unele noi.

Atenție! Nu uita să furi și caietul cu rețete moldovenești al mamei tale. Dacă nu are, roag-o să facă unul special pentru tine, borș gustos ca în Botoșani nu vei mai găsi prea ușor.

  • Pasta de dinți, gelul de duș, șamponul și balsamul de păr – crezi că este inutil să cari aceste lucruri din vechea locuință? După ce vei despacheta toate cutiile, s-ar putea să îți dorești să faci un duș înainte de a pleca la cumpărături, așa că vor fi mai necesare decât crezi acum. 

 

Dacă vei ține cont de sfaturile de mai sus, șansele de a întâmpina mari probleme după ce ai ajuns în noua ta casă vor scădea considerabil, în timp ce gradul de confort va fi sporit, chiar din prima zi în noul “acasă”.

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

The post DIVERSE | Urmează să te muți? Află care sunt lucrurile pe care NU trebuie să le uiți în Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole