DIVERSE | Jucării care ajută la dezvoltarea celor mici

Pe masura ce cresc, copiii au nevoie de jucarii cat mai interesante, care sa le stimuleze inteligenta, creativitatea, sociabilitatea etc., si sa-i ajute sa se dezvolte intr-un mod armonios atat psihic, cat si fizic.

Daca vrei sa cumperi un astfel de produs pentru a-i face o surpriza micutului tau, iti vom da in continuare cateva idei interesante:

  1. Cuburi de activitati

Aceste articole sunt achizitionate de catre parintii ce vor sa-i ajute pe copii sa-si dezvolte inteligenta, imaginatia, motricitatea. Ele au de regula pe fiecare fata alte tipuri de elemente si sunt deosebit de diverse. Sunt in general recomandate dupa varsta de 1 an si pot avea tot felul de functii utile: iluminare, spatiu de depozitate, sunet etc.

      2. Centre de activitati

Aceste variante sunt foarte variate. Pot fi de o multime de forme si marimi si pot contribui la cresterea si dezvoltarea celui mic pe toate planurile. Daca sunt alese in mod corespunzator, pot fi de un real folos chiar si pentru bebelusii de cateva saptamani.

       3. Table interactive

Produsele de acest fel sunt recomandate copiilor ceva mai mari, care au inceput sa mearga la scoala. Ele vor ajuta la realizarea temelor, la invatarea notiunilor de cultura generala, la petrecerea timpului liber intr-un mod util si placut. Sunt insa destul de scumpe, motiv pentru care sunt accesibile doar celor care au la dispozitie un buget mai generos. Cateva modele interesante poti vedea pe Outwork.ro.

      4. Instrumente muzicale

Multi parinti aleg si astfel de jucarii, mai ales atunci cand cei mici par a fi dornici de ele. Piata online iti pune la dispozitie tot ce vrei, de la trompete si chitari, la tobe, piane si harpe. Poti alege orice iti doresti, orice pare a fi atractiv pentru copilul tau.

       5. Jucarii de rol

Aici ne referim la acele jucarii care-i ajuta pe cei mici sa se puna in diverse situatii. Vei putea cumpara tot felul de articole pentru fel si fel de practici – medicina, educatie, gradinarit, curatenie in casa, bucatarie, ingrijire personala etc. Acestea sunt apreciate de copii dupa ce implinesc varsta de 2 ani, deoarece incep sa inteleaga altfel lucrurile si au si o indemanare mai buna.

       6. Jucarii de exterior

Parintii trebuie sa fie atenti si la dezvoltarea fizica a celor mici si pot sa cumpere pentru acestia tot felul de articole pe care le pot folosi atunci cand isi petrec timpul liber in curte sau in parc – biciclete, role, mingi, trotinete, masinute, skateboard-uri si asa mai departe.

       7. Jucarii sportive

E binecunoscut faptul ca marii sportivi au inceput sa practice sportul la care exceleaza de la o varsta foarte mica. Pentru a vedea daca al tau copil are inclinatie spre anumite domenii din aceasta arie, ii poti pune la dispozitie fel si fel de instrumente: mingi, set de tenis/badminton/ping pong, un set de darts, o motocicleta sau ce altceva ti-ar mai putea trece prin minte.

Ajuta-ti puiul sa se dezvolte, dar si sa-si descopere o serie de pasiuni care l-ar putea insoti pentru toata viata. Insa, ai grija ca totul sa vina cat mai natural, fara sa-l fortezi intr-o anumita directie.

The post DIVERSE | Jucării care ajută la dezvoltarea celor mici appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole