Director nou la Electrica Galați

Electrica Galați are un șef nou. Este vorba despre Iulian Țăran care a fost numit miercuri în fruntea societății. Fostul director, Claudiu Iacob, va rămâne în cadrul companiei pe un post de consultant.

Noul director al Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Galați este Iulian Țăran. El lucrează în cadrul companiei de electricitate de peste 20 de ani și îl înlocuiește în funcție pe Claudiu Iacob.

„Iulian Țăran a fost angajat în cadrul SDEE Muntenia Nord în anul 1999, iar de atunci și-a desfășurat activitatea în cadrul mai multor compartimente ale Sucursalei Galați. A debutat ca electrician, apoi și-a continuat activitatea în cadrul centrului PRAM. Ulterior a fost promovat ca adjunct șef Centru Măsură și inginer de control în cadrul aceluiași centru. Ultima funcție deținută a fost aceea de adjunct șef Centru Operațiuni Rețea MT/JT, în care a fost investit în anul 2017. Iulian Țăran este absolvent al Universității ,,Dunărea de Jos’’ din Galați, Facultatea de Inginerie Electrică promoția 1997 și a urmat programul de Master ,,Ingineria Sistemelor Electroenergetice’’ în cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Energetică”, a anunțat Biroul de Presă al societății.

Fostul director a rezistat în fruntea Sucursalei Galați trei ani. Claudiu Iacob își va continua activitatea în cadrul SDEE Muntenia Nord pe funcția de consultant management în cadrul Diviziei de Servicii Comune.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole