Desprinși de realitate la mai puțin de 10 km de centrul Clujului. Locuitorii de pe strada Cantonului cer în continuare o cale spre normalitate

Strada Cantonului din cartierul clujean Someşeni arată deplorabil de ani de zile. Aflaţi la marginea oraşului, locuitorii din zonă par desprinsi de realitatea urbană. O mizerie cruntă de care se plâng chiar ei, cei care trăiesc zi de zi în cartirul Șomeșeni.

„O mizerie peste tot. Astea sunt condiții? Ce vedeți în cartierul acesta sunt condiții de trăit într-un oraș care e lăudat peste tot? Ne-am săturat să traim în condițiile acestea, vrem locuri de muncă în zonă. Pe noi nu ne aude nimeni. În fiecare zi batem drumul acesta ca să ajungem și noi la normalitate, dar seara tot aici ajungem. Dumneavoastră nu știti câți oameni periculoși stau să pândească, să fure pentru un pachet de tigări. Trăiesc așa de zeci de ani, speram ca pentru copiii mei să fie mai bine”, povestește pentru Servus Cluj un bărbat care locuiește în zona caselor defavorizate.

Condițiile de trai din zonă sunt jalnice, oamenii susțin că sunt izolați de realitate și le sunt ignorate toate solicitările

The post Desprinși de realitate la mai puțin de 10 km de centrul Clujului. Locuitorii de pe strada Cantonului cer în continuare o cale spre normalitate appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole