Deputatul Alexandru Andrei: „Comuna Herăști a fost, pentru o zi, albastră, sute de oameni ieșind pe străzi pentru a-l susține pe primarul Ion Manolache pentru un nou mandat!”

În cadrul campaniei electorale, deputatul Alexandru Andrei, împreună cu europarlamentarul Dan Motreanu, au vizitat la sfârșitul săptămânii trecute comuna Herăști. Cu această ocazie, aceștia au discutat cu locuitorii comunei despre problemele și provocările cu care se confruntă.

„Comuna Herăști a fost, pentru o zi,  albastră; sute de oameni au ieșit pe străzi pentru a-l susține pe primarul Ion Manolache pentru un nou mandat.

Împreună cu președintele Dan Motreanu și colegii din conducerea PNL Giurgiu, am fost alături de primarul Ion Manolache, asigurându-l că va primi, în continuare, toată susținerea necesară proiectelor viitoare, menite a ridica nivelul de trai al oamenilor din comună.

Oamenii din Herăști sunt deciși să îi acorde încrederea pentru încă patru ani, declarându-se mulțumiți de progresele pe care comuna le-a făcut sub conducerea lui Ion Manolache.  

Stând de vorbă cu localnicii, am înțeles că Ion Manolache se bucură de respectul și aprecierea concetățenilor săi, așa că alegerile de săptămâna viitoare sunt privite cu speranță și încredere de susținătorii primarului în funcție, convinși că acesta va câștiga detașat un nou mandat, fără nicio emoție” – a precizat Deputatul Alexandru Andrei.

Articolul Deputatul Alexandru Andrei: „Comuna Herăști a fost, pentru o zi, albastră, sute de oameni ieșind pe străzi pentru a-l susține pe primarul Ion Manolache pentru un nou mandat!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole