Denis Alibec, resemnat după Farul – CFR Cluj 0-3: „Meci foarte slab! N-am pus probleme în atac”

Atacantul „marinarilor” consideră că el și colegii săi nu au făcut un meci bun și că nu le-au pus probleme în apărare elevilor lui Dan Petrescu.

Denis Alibec, resemnat după Farul – CFR Cluj

Denis Alibec a fost resemnat după înfrângerea suferită de Farul în duelul cu CFR Cluj, vorbind despre greșelile lui și ale colegilor săi:

„Meci foarte slab, nu avem altă soluție decât să încercăm să fim împreună, să nu ne gândim la această înfrângere și să câștigăm următorul meci.

Au făcut două faze frumoase și au reușit să înscrie, nu cred că am avut foarte mari probleme, dar nici noi în atac nu le-am pus probleme”.

„Felicitări CFR-ului, ce să le spun, merită victoria și merită primul loc. Au trecut șase luni de când a început campionatul, eram pregătiți de meci, știam ce trebuie să facem, cum să îi oprim, dar nu am reușit să facem asta.

Nu e meci pe viață și pe moarte cel cu FCSB, vine play-off-ul și acolo se demonstrează cine merită să fie campion. Mai sunt două meciuri contra lor, putem să le câștigăm pe amândouă, așa cum noi am câștigat în meciul de la ei”, a mai spus Denis Alibec, la finalul meciului.

Și Gică Hagi nu i-a recunoscut pe jucătorii Farului

Gică Hagi a vorbit despre înfrângerea cu CFR Cluj și a spus că își dorește ca jucătorii săi să evolueze cum au făcut-o până în luna noiembrie, dacă își mai doresc titlul de campioni.

„CFR-ul ne-a bătut pentru că a jucat foarte bine colectiv, a făcut lucrurile mult mai bine decât le-am făcut noi. În momentul de față mă gândesc, o să reflectăm, preocuparea mea e că echipa nu a făcut jocul nostru, am dat prea puține pase.

Trebuie să ne gândim foarte bine și să fim cum am fost până în noiembrie. Dacă am fost cei mai buni, ce poate să fie greu pentru noi. E greu când nu ești pregătit, așa e greu, altfel nu”, a mai spus Gică Hagi.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole