Decorează pereții casei pentru crearea unui spațiu modern

Continut oferit de: fungift.ro.

Pereții albi sau cei într-o singură culoare nu mai sunt la modă dacă sunt complet simpli, fără un element deosebit de decor care să aducă un plus de modernitate spațiului de locuit.

Aspectul atemporal al pereților simpli nu este de dorit în cazul în care vrei ca locuința ta să fie una modernă, motiv pentru care poți apela la diverse elemente de decor care să te ajute să înfrumusețezi interiorul locuinței. Iată care sunt principalele modalități prin care poți obține acest rezultat. 

Alege rame foto deosebite pentru un decor în stil personalizat

Ramele foto sunt elemente de decor interior care nu numai că afișează scene din viața familiei pentru un plus de stil al locuinței, dar îmbracă și pereții într-un stil aparte, modern. Alegerea unor rame foto care să ofere încăperii un plus de stil trebuie să se facă ținând cont de stilul personal al locuinței. Pentru a decora un perete alb cu ajutorul unor rame foto, inspiră-te din cele mai frumoase decoruri interioare, dar lasă-ți și imaginația să își joace rolul său. Renunță la a alinia ramele în modul clasic, pentru că formele neobișnuite, diverse sunt cele care redau aspectul modern interiorului locuinței. Poți încerca chiar un copac desenat care în loc de frunze, flori sau fructe poate avea rame foro în care surprinzi cele mai frumoase momente petrecute în familie. 

Stickerele decorative, un element de decor modern în orice locuință la modă 

Alături de tapetele care se lipesc pe întregul perete, stickerele decorative de perete au devenit alegerea preferată a celor care doresc să personalizeze spațiul interior al locuinței. Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate atât de mare de stickere de perete pe cele care reflectă cel mai bine stilul personal și pe cele care redau interiorului un aspect modern impecabil. Atunci când alegi modelele de stickere decorative de perete, ai în vedere modul în care le vei pune pe perete, încăperea în care le vei folosi, precum și modul în care le vei combina, în cazul în care dorești mai multe modele, astfel încât acestea să nu ofere un aspect încărcat interiorului locuinței. 

Pe lângă aceste idei de decor interior care par a fi cele mai des utilizate, ai posibilitatea și de a-ți decora pereții cu elemente tradiționale de decor, așa cum sunt farfuriile sau covoarele ori diverse țesături textile, pălării sau alte obiecte de decor care redau interiorului un aspect personalizat. 

Post-ul Decorează pereții casei pentru crearea unui spațiu modern apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole