De ce sunt mai buni cartofii prăjiți din restaurante? Vezi megasecretul…

De ce sunt mai buni cartofii prăjiți din restaurante? Vezi megasecretul…

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Care este cel mai bun ulei pentru prăjit cartofi? Un britanic care a făcut avere din vânzarea cartofilor prăjiți a fost de acord să dezvăluie unul dintre marile secrete ale afacerii sale.

Așa cum se știe, britanicii sunt mari consumatori de „fish and chips″ (n.r. – pește pane și cartofi prăjiți), un fel de mâncare atât de popular inclusiv în puburi.

Atenție, nu este vorba despre ce ulei folosim când ne apucăm de prăjit cartofi. Și cartofii sunt foarte importanți! Este recomandat să testați mai multe soiuri de cartofi și să faceți comparații între gustul și aspectul lor după prăjire.

Danny, proprietarul unor restaurante de fish and chips din Londra, a împărtășit câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a face cartofi prăjiți crocanți chiar acasă. Într-o emisiune produsă și difuzată de Channel 5, el a devoalat că folosește cartofi Maris Piper.

„În general, sunt, după părerea mea, cei mai buni cartofi pentru prepararea chipsurilor”, a declarat Danny. Mai departe, acesta a subliniat că după curățare și tăiere, este bine să spălăm cartofii apă rece pentru a îndepărta excesul de amidon.

Secretul pentru cartofi prăjiți crocanți

Atenție, este un pas esențial pentru cei care doresc să mănânce niște cartofi prăjiți crocanți. Cât mai crocanți. La finalul acestor etape, urmează prăjirea.

„Am folosit ulei de arahide datorită capacității sale de a găti la temperaturi foarte ridicate, fără a arde. Trebuie să folosiți imediat un ulei bun, deoarece la sfârșitul zilei, produsul este gătit în ulei, iar uleiul de arahide este cel mai bun. Este și aromat.

Un mic sfat este să-i scoți și să-i storci. Folosiți ulei bun, cumpărați-vă o friteuză de masă și cartofi Maris Piper. Tăiați-i frumos, astfel încât să-i puteți găti uniform. Distrați-vă.″

De asemenea, el a explicat și cum ne putem da seama dacă peștele este complet gătit când este învelit în stratul gros de aluat. Trebuie să folosești o pereche de clești pentru a-l ridica și a verifica culoarea resturilor de ulei, conform dailystar.co.uk.

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole