De 100 de ori mai bine decat in spitalele si maternitatile din Romania! Un roman a postat pe tik tok meniul din inchisoare, dezamagit ca a primit Cola Light

De 100 de ori mai bine decat in spitalele si maternitatile din Romania! Un roman a postat pe tik tok meniul din inchisoare, dezamagit ca a primit Cola Light

30 de secunde. Atât durează un clip video postat pe TikTok de un român care se află în spatele gratiilor într-o puşcărie din Franţa. Pentru a le arăta şi oamenilor condiţiile în care sunt trataţi condamnaţii de acolo, bărbatul a decis să îşi facă un cont pe reţeaua de socializare, acolo unde postează updateuri zilnice despre viaţa lui din celulă.

Damian a fost condamnat la închisoare în Franţa îşi şi ispăşeşte acum pedeapsa. Deşi se află în detenţie, românul postează filmuleţe pe TikTok în care îşi ţine „fanii” la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viaţa lui.

Serial pe TikTok din spatele gratiilor
Mai mult, pe lângă turul celulei unde este arestat, acesta le prezintă oamenilor şi meniurile difersificate pe care le primeşte frumos aştezate din partea angajaţilor penitenciarului.

„Vă pup dragii mei şi continuăm episoadele din seria -Justiţia îşi face datoria-. Din nou, Justiţia şi-a făcut prezenţa cu: pui shanghai, cartofi prăjiţi, brânză topită, caşcaval, gem, două bucăţi maioneză, un iaurt cu vanilie, un iaurt natural, unt, alune, şase bucăţi de chec cu fructe. Normal se dau trei, dar mie mi-au dat porţie dublă. Şi aici (n.r la brânză topită) normal se dau două, dar mie mi-au dat patru. Aici sunt puţin dezamăgit, pentru că mi-au dat Cola Light, nu ştiu de ce pentru că eu beau cola normală, dar nu mai contează pentru că din nou a fost un meniu foarte bun, zic eu”, spune bărbatul în videoclip, în timp ce îşi prezintă meniul primit.

Video AICI

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole