Darren Cahill, ultimele sfaturi pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena: „Întâlnește cea mai bună jucătoare din istorie”

Simona Halep va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, finala de la Wimbledon împotriva Serenei Williams. Este pentru a 5-a oară când sportiva noastră ajunge în ultimul act la un turneu de Mare Șlem, anul trecut triumfând la Roland Garros. 

Darren Cahill, ultimele sfaturi pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena

Darren Cahill este prezent la Londra, însă nu în calitate de antrenor, ci în calitate de susținător al Simonei. Australianul i-a oferit Simonei ultimele sfaturi înaintea duelului cu Serena, pe care a catalogat-o drept cea mai bună jucătoare din istorie.

Simona a avut nevoie de un impuls din punct de vedere psihologic. Iarba trebuie să îți fie prieten, nu dușman. E o foarte bună oportunitate. Joacă cu cea mai bună jucătoare din istorie, pe cea mai bună suprafață a acesteia. Principalele arme sunt reverul și mobilitatea pe teren, a spus Darren Cahill pentru Eurosport.

Simona Halep a jucat excelent la această ediție de la Wimbledon, fiind cel mai bun turneu făcut de ea în 2019. Halep le-a învins în drumul său spre finală pe Viktoria Azarenka, dar și pe Elina Svitolina, care ajunsese pentru prima dată în carieră în faza semifinalelor la turneele de Mare Șlem. Serena, care n-a câștigat niciun turneu de la revenirea în circuitul profesionist, a arătat cel puțin la fel de bine, dominându-și toate adversarele.

De altfel, la casele de pariuri, Serena este cea care pornește cu prima șansă la victorie, cu o cotă medie de 1.45. În comparație, Simona este cotată cu 2.60. Simona nu a câștigat niciun turneu în 2019, având finale pierdute la Doha și la Madrid.

Halep a impresionat la FED Cup, ajutând România să se califice pentru prima dată în istorie în faza semifinalelor, acolo unde a pierdut dramatic împotriva Franței, după un meci decisiv de dublu în care Simona a jucat accidentată.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole