Daniel Stanciu s-a întors ca director în Liga 1. Prima lovitură pe care o pregătește: Alex Chipciu de la CFR Cluj. Exclusiv

Daniel Stanciu (47 de ani) este noul director sportiv al lui FC Argeș. Oficialul a făcut anunțul în emisiunea „Liga Digisport”, de la Digi Sport. FANATIK a aflat în exclusivitate că prima mare lovitură pe care vrea să o dea în „Trivale” este transferul lui Alexandru Chipciu (33 de ani), de la CFR Cluj.

Alexandru Chipciu este dorit de Daniel Stanciu la FC Argeș

Chipciu este dorit insistent de antrenorul Andrei Prepeliță. Cei doi au fost colegi la FCSB în perioada 2012-2015, dar și la echipa națională, cu care au participat la EURO 2016. Pentru ca mutarea să se realizeze, FC Argeș trebuie să se înțeleagă asupra sumei de transfer cu patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga.

Alexandru Chipciu mai are contract cu campioana en-titre până în vara lui 2023, dar nu mai este dorit în Gruia. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu nu vrea să-l mai vadă la prima echipă și că e liber să își găsească alt angajament.

Chipciu n-a plecat cu ardelenii în cantonamentul din Austria și a fost trimis să se pregătească la echipa secundă, care evoluează în Liga 3. Fost campion cu FCSB, Anderlecht și CFR Cluj, mijlocașul este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din fotbalul românesc. Site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate salariul lui Alex Chipciu: 30.000 de euro/lună.

Fostul internațional român a semnat cu CFR Cluj în ianuarie 2020 din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Anderlecht. De atunci și până în prezent, el a îmbrăcat de 75 de ori tricoul vișiniu, perioadă în care a marcat cinci goluri și a oferit cinci pase decisive.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.com
Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole