Daca nu erati convinsi ca totul e o afacere: Cîțu confirmă: Guvernul a comandat 120 de milioane de doze de vaccin! Probabil că și pentru urmașii noștri…

Daca nu erati convinsi ca totul e o afacere: Cîțu confirmă: Guvernul a comandat 120 de milioane de doze de vaccin! Probabil că și pentru urmașii noștri…

Alexandru Nazare, Ministrul de Finanțe destituit de Cîțu pentru că nu a împărtășit politica de împrumuturi fără limite a premierului, a confirmat pentru un post tv din România (puteți vedea mai jos un fragment din emisiune) că Guvernul condus de Florin Cîțu a comandat nu mai puțin de 120 de milioane de doze de vaccin, plan de achiziții față de care Nazare și-a exprimat rezervele în ședințele Guvernului. (Probabil că de aia a și fost demis)

De altfel, ulterior, și Cîțu a recunoscut că a făcut o comandă de 120 de milioane de doze, dar a încercat să se scuze spunând că nu sunt cumpărate, ci doar comandate. Desigur, proștii ar putea să respire ușurați. Doar că o comandă la un producător de vaccin se traduce printr-o plată obligatorie, chiar dacă nu astăzi, ci peste 6 luni sau un an. Cu alte cuvinte, Cîțu a angajat România în cumpărarea a 120 de milioane de doze. Punct!

Asta în condițiile în care numărul celor care doresc să se vaccineze a scăzut dramatic, numărul infectărilor în România este cel mai mic din UE, iar situația de pe teren a dovedit că vaccinurile actuale nu fac cu adevărat față la tulpinile noi care apar.

Și atunci, cum se explică o astfel de comandă uriașă, pentru care România va plăti miliarde de euro?

Să nu uităm nici că, de curând, România a scos la vânzare pentru piața externă un anumit număr de vaccinuri, probabil pentru că, la rata de vaccinare din România, erau în pericol să expire.

În aceste condiții apar următoarele întrebări:

Premierul Cîțu și cei din gașca lui sunt nebuni sau sunt pe mână cu corporațiile farmaceutice pentru comisioane grase?
S-a hotărât la nivelul Guvernului Mondial că trebuie să vină și Valul 4, iar Cîțu a fost informat cum stă treaba?
Se pregătește vaccinarea obligatorie (despre care vorbește tot mai mult și președintele neomarxist al Franței, gerontofilul Macron), iar Guvernul Cîțu își pregătește muniția, ca să aibă 5-6 doze pentru fiecare român, în următorii doi ani?
Nu m-aș mira ca la toate cele trei întrebări răspunsul să fie DA.

Vizionează mai jos un video cu intervenția făcută de fostul ministru Nazare.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole