Dacă avem toalete de 70.000 de euro, de ce nu am avea și bănci inteligente de 7000 de euro?

După toaletele de lux care au costat aproximativ 70.000 de euro bucata, primarul Allen Coliban aduce la Brașov și băncile de 7000 de euro.

Nu avem trotuare, dar avem bănci INTELIGENTE. Municipalitatea și-a propus să testeze eficiența băncilor inteligente cu panouri fotovoltaice, montate în locul șezutului, bănci dotate cu încărcătoare USB și contactless pentru telefoane, internet wireless, senzori de temperatură și de poluare și cu iluminat inteligent.

Toate cele 6 bănci inteligente se vor găsi în zona centrului istoric. Trei au fost deja amplasate în zona Teatrul Dramatic, pe promenada de pe b-dul Eroilor (în dreptul poștei) și la Primăria Brașov. Celelalte 3 vor fi amplasate în Piața Sfatului, piața Sf. Ioan și în Parcul Titulescu.

Băncile sunt dotate cu: panouri fotovoltaice, 2 sloturi USB de încărcare, încărcător inductive, iluminat inteligent, conexiune la internet WiFi, senzor calitatea aerului PM 2,5 și pot transmite mesaje audio preînregistrate. De asemenea, au un sistem de localizare pe hartă, care permite orientarea turiștilor.

Valoarea fiecărei bănci montate pe amplasament este de 31.000 lei fără TVA.

<p>Aceasta postare Dacă avem toalete de 70.000 de euro, de ce nu am avea și bănci inteligente de 7000 de euro? apare prima data pe Transilvania 365.</p>

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole