Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. La ce valoare a ajuns un euro

Banca Națională a României transmite în fiecare zi care sunt valorile pentru principalele monede care sunt folosite în întreaga lume.

Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. Valorile principalelor monede

Acest lucru se întâmplă în fiecare zi, de luni până vineri, deoarece, în weekend, Banca Națională nu lucrează, astfel că toate aceste date care sunt luate în considerare sunt cele din sesiunea precedentă.

Ele vor fi folosite atât de persoanele fizice care au de efecuat diverse tranzacții cu valută, cât și de bănci, până la momentul în care sunt publicate noile valori.

În ziua precedentă, datele arată că a fost o zi bună pentru moneda națională deoarece aceasta s-a apreciat în raport cu multe dintre celelalte valute.

Euro a scăzut și el, un lucru foarte așteptat de români, având în vedere creșterea din ultima perioadă, când euro a ajuns la un nivel record.

Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. Ce valoare are un euro

Ultima ședință a BNR arată faptul că un euro a scăzut și a ajuns la o valoare de 4.9485 de lei. Scăderea care a fost înregistrată în 0.0001, așadar nu vorbim despre una majoră.

Anterior, valoarea unui euro a fost de 4.9486 de lei.

Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. Cât costă un dolar american

Veștile nu au fost unele bune nici pentru dolarul american, care s-a depreciat în fața monede naționale și a ajuns la o valoare de 4.2811 de lei.

Scăderea pe care a suferit-o moneda americană este de 0.0019 de lei, arată cursul valutar din această zi.

Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. Valoarea unui franc elvețian

Francul elvețian a fost cotat de BNR la o valoare de 4.6172 de lei. Creșterea care a fost înregistrată de această monedă a fost de 0.0025 de lei.

Valoarea care a fost atribuită anterior pentru un franc elvețian a fost de 4.6147 de lei.

Curs valutar BNR, miercuri, 13 octombrie 2021. Ce valoare are o liră sterlină

Moneda națională a României s-a apreciat și în fața monedei din Regatul Unit. Lira sterlină a ajuns la o valoare de 5.8252 de lei, după ce a scăzut cu 0.0066 de lei în ședința precedentă a BNR.

Anterior, în ședința de pe 11 octombrie, valoarea unei lire sterline a fost de 5.8318 de lei.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole