Cuplu de îndrăgostiţi, premiat de Organizaţia de Femei a PSD Târgovişte

Deputata Carmen Holban, preşedinta femeilor social-democrate târgoviştene, aşa cum ne-a obişnuit, în pragul unor sărbători cu caracter naţional sau internaţional, organizează diferite evenimente de socializare, în cadrul cărora se acordă premii, diferite cadouri sau atenţii. Evident, de aceste surprize plăcute au parte cei care au o legătură cu semnificaţia momentului.

De pildă, astăzi, la sediul PSD Dâmboviţa, un cuplu de tineri îndrăgostiţi a primit o diplomă simbolică în cinstea zilei de Valentine’s Day şi un premiu constând într-o cină romantică la un restaurant din municipiu.

„Ca de fiecare dată, organizaţia de femei a PSD pune la cale câte un eveniment deosebit şi sper ca şi astăzi să avem parte de o manifestare frumoasă. Având în vedere că ziua de mâine, 14 februarie, are o semnificaţie deosebită, ne-am gândit să apropiem tinerii de noi şi să reînviem în sufletele dumneavoastră ceea ce aveţi, ceea ce aţi pierdut sau să clădim ceea ce aţi avut odată în inimile dumneavoastră. Obiectivul nostru este de a aduce alături de noi tinerii şi nu numai pe ei. Ziua de astăzi o dedicăm tinerilor fiindcă ei îşi fac jurăminelele cele mai frumoase”, a spus Carmen Holban.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole