Cum și-a pregătit Oana Roman fiica pentru prima zi de școală. Isa a început clasa I

Emoțiile părinților în prima zi de școală pot fi mult mai mari decât cele ale micuților. La fel s-a întâmplat și în cazul Oanei Roman.

Fiica sa a trecut în clasa I, iar vedeta a pregătit-o așa cum trebuie.

Aceasta a postat mai multe fotografii, iar în una dintre acestea fanii au putut să o vadă pe Isa în uniforma de școlăriță.

Cum și-a pregătit Oana Roman fiica pentru prima zi de școală

Oana Roman a fost alături de fetița sa în prima zi de școală. Micuța este elevă în clasa I și s-a pregătit așa cum trebuie. Fetița s-a îmbrăcat cu o rochiță albastră și o cămașă cu mânecă lungă, iar părul l-a prins într-o coadă la spate. Oana Roman i-a făcut o poză și le-a arătat-o și prietenilor virtuali.

“Isa este pregătită pentru prima zi de școală! Baftă tuturor copiilor în noul an școlar”, a fost mesajul vedetei Tv.

Fiica Oanei Roman
Isa, prima zi de școală

Oana Roman și-a însoțit fiica la școală. Aceasta a ales să poarte o rochie lungă maro cu buline albe.

“Neața. Ne pregătim să plecăm la școală, Isa începe azi clasa 1”, a mai scris Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

Micuța Isa este extrem de fericită, după ce părinții ei au decis să se împace. La începutul anului cei doi au anunțat că divorțează, dar în final și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Au început să fie văzuți din ce în ce mai des împreună și au fost în mai multe vacanțe împreună cu fetița. În final au anunțat că au decis să-și mai acorde o șansă.

“Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars.

“Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult”, spunea și Oana Roman.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole