Cum poți să ai un mariaj fericit toată viața. Trucul ce te asigură că partenerul nu o să plece de lângă tine

Există o vorbă celebră care susține că dragostea durează doar trei ani, însă unii cercetători au încercat să contrazică această afirmație. Astfel, în urma unui sondaj, aceștia au descoperit trucul care te asigură că partenerul nu o să plece de lângă tine. Se pare că există totuși o cheie pentru un mariaj fericit, pe care puțini o iau în calcul.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cum poți să ai un mariaj fericit toată viața. Secretul a fost dezvăluit de oamenii de știință

Un aspect mai puțin cunoscut ar putea să schimbe modul în care decurg relațiile de cuplu. Într-o lume tot mai grăbită, în care legăturile de iubire se destramă extrem de ușor, cercetătorii încearcă să descopere cum poți să ai un mariaj fericit toată viața. Ținând cont că rata divorțurilor este în creștere în multe regiuni ale lumii, secretul dezvăluit de către oamenii de știință ar putea aduce beneficii mai multor cupluri. Se pare că trucul pentru succesul într-o relație se află în valoarea indicelui de masă corporală.

Potrivit specialiștilor, greutatea corporală este esențială într-o căsnicie, dacă partenerii își doresc să trăiască fericiți până la adânci bătrânești. În mod surprinzător, un studiu publicat de “Social Psychological and Personality Science”, dovedește că multe cupluri căsătorite au parte de un mariaj mai fericit dacă soțiile au mai puține kilograme decât soții lor.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca numărul de kilograme indicat de cântar să stabilească nivelul de fericire dintr-un mariaj. Cuplurile căsătorite care reușesc să treacă bariera timpului s-ar baza pe teoria descoperită de către cercetători. În cadrul studiului, realizat pe 165 de perechi căsătorite, care au completat timp de patru ani chestionare cu privire la rata de fericire și satisfacție din relație, s-a dovedit că numărul kilogramelor este important. Cele mai fericite relații sunt cele în care femeile au indicele de masă corporală mult mai mic decât cel al bărbaților.

Pentru a stabili indicele de masă corporală este nevoie să împarți înălțimea la numărul de kilograme pe care le ai. Se pare că acest raport este esențial pentru fericirea în cuplu. Iar explicația este simplă. Bărbații apreciază atunci când partenerele lor îți mențin silueta pe parcursul anilor, considerându-le pe acestea mult mai atractive și mai senzuale. De asemenea, în cazul femeilor, se pare că acestea preferă bărbații mai înalți decât ele și solizi, acest gen inspirând mai multă protecţie pentru ele și familie.

SURSA

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole