Cum ne-am calificat la EURO U21. Video cu golul superb marcat de Pușcaș cu Țara Galilor

România a înfruntat Țara Galilor la Cluj-Napoca pe 12 octombrie 2018, în preliminariile EURO U21. Tricolorii au intrat pe teren motivați la maximum de evenimentele petrecute în fieful galezilor, când gazdele noastre au făcut tot ce au putut ca să ne creeze probleme atât pe teren, cât mai ales în afara sa. 

Video cu golul superb marcat de Pușcaș cu Țara Galilor

Fără mâncare la sosire, antrenament în mlaștină și recuperare în pubele de gunoi, România a plecat cu un punct din Țara Galilor, remizând 0-0, în condițiile în care a avut doi jucători eliminați în repriza secundă. Returul a fost controlat de băieții noștri de la un capăt la celălalt, iar în final ne-am impus cu 2-0.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 55, dar faza meciului a fost reușită de George Pușcaș. La doar cinci minute de la intrarea sa în joc, atacantul lui Palermo a luat mingea de la mijlocul terenului și s-a oprit cu ea doar în poartă, șutând fantastic. VIDEO AICI CU GOLUL LUI PUȘCAȘ.

George Puscas va fi omul nostru de gol la EURO U21
George Puscas va fi omul nostru de gol la EURO U21

George Pușcaș a fost golgheterul României în preliminarii

Atacantul în vârstă de 23 de ani a făcut un sezon 2019/20 fantastic. A ieșit golgheterul României în preliminariile EURO U21, marcând șapte goluri și oferind un assist. Evoluțiile sale excelente de la tineret l-au trimis și la echipa mare, iar George a confirmat. Atacantul a înscris două goluri în victoria clară din Malta.

Pușcaș s-a descurcat de minune și la Palermo. Datorită celor 9 goluri ale sale, sicilienii au prins un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Totuși, din cauza unor nereguli financiare, Federația Italiană a decis să retrogradeze Palermo în Serie C, ulterior revenind asupra deciziei și acordând doar o penalizare de puncte.

România debutează la EURO U21 marți, 18 iunie, împotriva Croației. Din grupa tricolorilor mai fac parte Franța și Anglia.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole