Cum a ironizat Mihai Stoica pe Dinamo: „Nu mă interesează echipele din play-out. E alt campionat acolo”

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, nu este deloc interesat de problemele cu care se confruntă rivala Dinamo în această perioadă. Plecarea lui Rednic, vernirile lui Neagoe și Prunea sau conflictul dintre Negoiță și ultrași sunt lucruri care nu reprezintă un punct de atracție pentru Mihai Stoica. 

Cum a ironizat Mihai Stoica pe Dinamo

Întrebat ce părerea are despre evenimentele petrecute la Dinamo în ultimele săptămâni, MM Stoica a oferit un răspuns ironic, anticipând că dinamoviștii vor ajunge în play-out pentru al treilea sezon la rând: „Am atâtea probleme încât chiar nu mă interesează echipele din play-out. Îmi pare foarte rău, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipele din play-off, care cu adevărat pun probleme la câștigarea titlului. CFR, Craiova, Viitorul, echipele din play-out mă interesează prea puțin, pentru că e un alt campionat”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB se pregătește deja pentru noul sezon. Roș-albaștrii intră oficial în Europa League pe 11 iulie, atunci când vor disputa prima manșă din primul tur preliminar. Chiar dacă intră devreme în competiție, FCSB va fi cap de serie cu siguranță până în play-off datorită coeficientului adunat în ultimii ani. Echipa lui Gigi Becali va avea parte de un sezon complicat însă, departe de casă în marea majoritate a timpului. Nu va putea evolua pe Arena Națională în perioadele iulie-septembrie, respectiv martie-mai. În prima parte, arena e închisă pentru concerte și schimbarea gazonului, iar în primăvara anului viitor se închide în vederea găzduirii EURO 2020.

Mihai Stoica se concentreaza doar pe adversarele din top
Mihai Stoica se concentreaza doar pe adversarele din top

De cealaltă parte, Dinamo încearcă să găsească un nou drum după despărțirea de Mircea Rednic. „Câinii” s-au clasat pe locul 9, cea mai slabă poziție din istoria clubului. Ionuț Negoiță a decis să se despartă de Mircea Rednic, deși inițial anunța că-l va lăsa și în următorul sezon, indiferent de ce se va întâmpla în primul său sezon de la revenire.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole