Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa, cu care e căsătorit de 24 de ani: ”Eram studentă în anul II…”

Toata lumea cunoaste realizarile profesionale ale lui Gheorghe Hagi, insa regele fotbalului a fost dintotdeauna extrem de discret cand a venit vorba despre viata sa sentimentala. Hagi este un caz rar in fotbal, fiind de 24 de ani casatorit cu aceeasi femeie, Marilena. Povestea lor de dragoste e unica, iata cum a inceput!

Putem spune cu usurinta ca Gheorghe Hagi este in top 5 cele mai discrete celebritati cand vine vorba de viata personala. Sotia sa, Marilena, cu care este casatorit de 24 de ani, a evitat dintotdeauna luminile reflectoarelor, axandu-se pe cresterea celor doi copii ai cuplului, Kira (23) si Ianis (20).

Gheorghe si Marilena Hagi sunt o raritate in lumea fotbalului, cei doi fiind impreuna din 1993. Relatia lor nu a cunoscut perioade de criza sau, daca acest lucru s-a intamplat, au trecut cu brio peste probleme. Fostul mare fotbalist a condus-o pe Marilena la altar la patru ani dupa divortul de prima sotie, Leni, si de atunci sunt nedespartiti, scrie viva.ro.

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Gica Hagi si sotia sa

Marilena Hagi a dezvaluit intr-un material pentru VIVA! din anii 2000 cum a decurs prima intalnire cu sportivul, dupa ce in octombrie 1993 s-au cunoscut, intr-un cerc de prieteni comuni: ‘Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Desi eram ingrozitor de timida, inca de la inceput m-am simtit in largul meu langa el. Asta pentru ca imi semana in multe privinte. Si el era timid, ca si mine. (…) Eram studenta in anul II si venea sa ma ia de la facultate. Isi parca masina pe o straduta indepartata, ca sa nu ne vada cineva sau sa afle parintii mei. Totusi, n-am rezistat prea mult si i-am spus surorii mele cu cine am iesit. Am pastrat amandoua secretul pana la prima mea iesire in public alaturi de Gica. Era o petrecere machidoneasca. Toata lumea a fost surprinsa. Nu stiau de unde am rasarit.’

Hagi, marturisire emotionanta despre Marinela

In ciuda faptului ca a fost dintotdeauna discret cu viata personala, Hagi a facut recent o marturisire publica despre sotia sa, in una din rarele initiative de acest fel. „Viata mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru si am o familie incredibila. Am o nevasta care e cu mine, care mi-a dat doi copii si care ma sustine. (…) Ii multumesc pe aceasta cale. Imi spune din cand in cand «dar nu imi zici si mie ca ma iubesti»? E mai greu, ca eu zic mai greu. Dar ea stie ca tin la ea. Si ea tine la mine”, a declarat Gheorghe Hagi despre femeia care i-a oferit doi copii.

The post Cum a început povestea de dragoste dintre Gică Hagi și soția sa, cu care e căsătorit de 24 de ani: ”Eram studentă în anul II…” appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole