Cum a arătat prima zi de școală, la una din școlile Municipiului Giurgiu…(FOTO)

Una dintre școlile  Municipiului Giurgiu, Școala gimnazială nr. 2, ”Mircea cel Bătrân”, condusă de către directoarea  Marilena Cocean (prof. de sport), a fost luni, 13 septembrie, în prima zi de școală, asaltată de elevi, bucuroși să reia cursurile după o vacanță prelungită din cauza Pandemiei.

Micii școlărei, curioși, însoțiți de părinţi sau bunici, au dorit  în primul rând să știe în ce bancă vor sta, cu cine și care le sunt  colegii de clasă. Cuprinşi de nerăbdare, fiecare strângând stângaci  în  mână câte un buchet de flori , au dorit, mai ales, s-o  cunoască  pe doamna învăţătoare.

În cazul de față ea este  Caraconcea Cristina, cea care  le spunea micilor elevi, sunând din clopoțel, că de acum acesta va fi  sunetul ce îi va însoți în fiecare zi , timp de un an, de fiecare dată, atunci când vor păși pragul școlii.

Un moment emoționant  greu de descris în cuvinte…Iată de ce   am apelat la imaginile alăturate care probabil vorbesc mai mult decât am reuși să o facem noi , jurnaliștii, despre prima zi de școală!

(Jurnal)

Fotografii: Costel Nicolae

 

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole