Cum a ajuns să arate prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Cristina Țopescu este de nerecunoscut. FOTO

Prima iubită și chiar nevastă a lui Ștefan Bănică Jr. este nimeni alta decât celebra jurnalistă Cristina Țopescu, fata regretatului Cristian Țopescu. Cântărețul și fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV au avut o relație specială în 1990. Cei doi s-au căsătorit, însă căsnicia nu a durat mult și s-au separat în condiții nu tocmai amiabile. Pe vremea aceea, Cristina era una dintre cele mai curtate femei din România. Astăzi e complet schimbată la vârsta de 58 de ani.

Cristina Țopescu are 58 de ani

Relația pe care Cristina a avut-o cu Ștefan a fost una destul de dificilă. Într-un interviu mai vechi, fiica fostului gazetar Cristian Țopescu l-a descris pe Bănică drept un bărbat impulsiv, care nu își putea controla emoțiile și izbucnea urât de multe ori. Ștefan făcea crize de gelozie pe vremea când nu era suficient de maturizat, iar din asta reiese că dragostea dintre Cristina și artist a fost una cu năbădăi.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, a declarat Țopescu la un moment dat, conform click.ro.

cristina țopescu
Cristina Țopescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România. Sursa foto: click.ro

Ștefan Bănică și-a refăcut viața alături de Lavinia Pârva, care i-a dăruit recent un copil

Ștefan Bănică, însă, pare a se fi schimbat și s-a așezat la casa lui, după alte relații eșuate, printre care cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, cu cea din urmă având o fată pe nume Violeta. Bănică a devenit recent tată, la 51 de ani. Bărbatul este în prezent partenerul fostei soliste de la trupa Spicy, Lavinia Pârva.

 

Articolul Cum a ajuns să arate prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Cristina Țopescu este de nerecunoscut. FOTO apare prima dată în Stiri Mondene.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole