„Culegătorii de zece”, premiați în Grădina Publică la Gala Excelenței în Educație

Gala Excelenței în Educație, aflată la cea de-a patra ediție, a celebrat încă o dată excelența în învățământul gălățean. Evenimentul s-a desfășurat ieri seară, în Grădina Publică din Galați, sub semnul mândriei și recunoașterii meritelor elevilor care au încheiat anul școlar cu media generală 10,00.

Printre premianți s-au numărat 713 elevi cu media 10, 116 olimpici naționali și internaționali, și echipa care a obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Robotică. De asemenea, 77 de profesori au fost recunoscuți pentru contribuția lor esențială la succesul elevilor.

Diplomele și premiile acordate au fosr de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, care a urcat pe scenă și a declarat că: „Este un privilegiu să fiu aici și să recunosc meritele acestor tineri extraordinari. Ei sunt viitorul orașului nostru”.

Publicul a fost compus din părinți mândri, profesori dedicați și oficialități locale. Atmosfera a fost una de sărbătoare, cu baloane colorate și muzică antrenantă.

„Gala Excelenței în Educație a devenit o tradiție în Galați, un moment de celebrare a efortului și talentului. Ne motivează să investim și mai mult în educație,” a adăugat primarul Pucheanu în discursul său.

Evenimentul, organizat de Asociația Gloria Education în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a fost un prilej de a promova excelența în educație și de a încuraja tinerii să continue pe drumul succesului.

Finalul serii a fost marcat de un mini-concert susținut de artistul gălățean Shift, care a încântat audiența cu energia și muzica sa.

Un moment special a fost marcat însă, de cuvintele emoționate ale unui părinte, care îmbrățisându-și fiica ne-a spus: „Sunt atât de mândru de fiica mea. Învață și muncește din greu. Îi sunt recunoscător și profesorilor ei, care au fost alături de ea în fiecare pas.” La fel de emoționată a fost și eleva premiată, care ne-a spus că: „Este o onoare să fiu aici. Această recunoaștere îmi dă încredere și mă motivează să continui să mă străduiesc să fiu cea mai bună.”

În total, până acum, Gala Excelenței în Educație a premiat peste 2300 de elevi cu media 10. Evenimentul rămâne un simbol al succesului și al dedicării în educația gălățeană.

The post „Culegătorii de zece”, premiați în Grădina Publică la Gala Excelenței în Educație first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole