Cristiano Ronaldo, scos în minutul 55! S-a dus direct la vestiare, furios pe Maurizio Sarri după ce a fost schimbat pentru a doua oară în ultimele patru zile. VIDEO

Derby-ul etapei a 12-a din Serie A, Juventus – AC Milan, a oferit un nou moment de răceală între antrenorul campioanei Italiei, Maurizio Sarri, și vedeta echipei, Cristiano Ronaldo. Pentru a doua oară în decurs de patru zile, tehnicianul torinezilor a decis să-l schimbe pe fostul Balon de Aur. Și din nou, la fel ca la Moscova în Champions League, ”CR7” a avut o reacție de nervozitate.

Cristiano Ronaldo, furios pe Maurizio Sarri după ce a fost schimbat pentru a doua oară în ultimele patru zile. Portughezul s-a dus direct la vestiare

Minutul 55 al partidei Juventus – AC Milan a oferit o imagine pe care nu o vedeam extrem de des în ultimii ani în fotbalul european. Cristiano Ronaldo a fost schimbat de antrenorul Maurizio Sarri, deși nu era accidentat. Pur și simplu, din cauza evoluției modeste a lusitanului din derby, antrenorul campioanei a decis să-l scoată din teren pe starul portughez.

Extrem de supărat pe decizia antrenorului său, Ronaldo a dat mâna cu înlocuitorul său, Paulo Dybala, după care a intrat direct la vestiare, fără să-l mai salute pe Maurizio Sarri. Un prim episod al răcelii dintre tehnician și portughez s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecut, la Moscova. Atunci, în minutul 81 al partidei, într-o perioadă în care italienii căutau golul victoriei și al calificării, Sarri a decis să-l introducă pe teren pe același Dybala.

După meciul din capitala Rusiei, Sarri a pus schimbarea lui Ronaldo pe seama unei ușoare accidentări a acestuia: ”Cristiano Ronaldo a fost supărat pentru că nu este ok din punct de vedere fizic. În ultima perioadă a avut probleme la genunchi, ceea ce i-a încărcat coapsa. După prima repriză era deja îngrijorat de asta. Apoi, când l-am văzut că face o mișcare care nu mi-a plăcut l-am scos pentru că-mi era frică că-şi face singur rău”, a declarat atunci antrenorul Maurizio Sarri.

  • În tot sezonul 2018-2019, Cristiano Ronaldo a fost schimbat doar de două ori

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole