Cristiano Ronaldo face avere pe perioada Campionatului Mondial 2022! Câţi bani a luat pentru cinci reclame

Portugalia şi Cristiano Ronaldo debutează joi, de la ora 18:00, la Campionatul Mondial 2022. Până la primul meci de la turneul final, cu Ghana, fotbalistul de 37 de ani a fost extrem de activ pe reţelele de socializare, unde echipa lui de PR a postat deja cinci reclame în ultimele zile.

Câţi bani a făcut Cristiano Ronaldo cu reclamele postate în timpul Campionatului Mondial 2022

Ajuns la peste 500.000.000 de urmăritori pe contul oficial de Instagram, Cristiano Ronaldo cere o mică avere pentru fiecare postare publicitară. Preţul a ajuns la 2.000.000 de dolari pentru o reclamă, iar de pe 19 noiembrie şi până în prezent are deja cinci postări comerciale.

Astfel, în primele zile de la Campionatului Mondial 2022, Cristiano Ronaldo a câştigat 10.000.000 de dolari. Cu siguranţă, starul portughez va mai posta reclame până la finalul turneului final, iar suma finală va ajunge la cote ameţitoare.

De când a început Campionatul Mondial 2022, Cristiano Ronaldo a avut postări comerciale pentru Louis Vuitton, reclamă în care a apărut şi Lionel Messi, Clear Men, LiveScore, Jacob & Co şi Nike.

Cristiano Ronaldo s-a mişcat bine şi până în startul Campionatului Mondial 2022

Cristiano Ronaldo nu a mai jucat de pe 6 noiembrie, când a fost integralist în Aston Villa – Manchester United 3-1. La următoarele două partide ale “diavolilor” nu a fost în lot, ca mai apoi să ofere interviul care i-a adus plecarea de la formaţia de pe “Old Trafford”.

În tot acest timp, Cristiano Ronaldo a postat alte şapte postări comerciale. Portughezul a făcut reclamă la Talabat, zujuGP, Nike (2 clipuri), LiveScore, Binance şi Therabody, cu un preţ total de 14.000.000 de dolari.

Dacă tragem linie, Cristiano Ronaldo a încasat 24.000.000 de dolari din reclamele postate pe contul personal de Instagram. Într-o singură lună, portughezul a câştigat aproape salariul anual pe care îl avea la Manchester United, care era cifrat la 31.670.000 de dolari.

Cristiano Ronaldo a ajuns la al cincilea Campionat Mondial din carieră

Campionatul Mondial din Qatar va fi al cincilea din cariera lui Cristiano Ronaldo, însă singura performanţă majoră a bifat-o la prima ediţie. În 2006, Portugalia a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Franţa. În finala mică, Germania i-a învins pe lusitani, aşa că CR7 a trebuit să mulţumească doar cu locul 4.

La Mondialul din 2010, Portugalia a părăsit turneul final în optimile de finală, după 0-1 cu Spania, echipă care a şi câştigat titlul la acea ediţie. În 2014, în Brazilia, lusitanii au fost eliminaţi încă din faza grupelor. La ultima participare, CM 2018, portughezii au părăsit competiţia în optimile de finală, după 1-2 cu Uruguay.

Cu 17 meciuri la Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo a marcat 7 goluri. Cea mai bună prestaţia a venit la CM 2018, când a marcat un hattrick în meciul Portugalia – Spania 3-3.


Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole