Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! Ce a pățit soțul Valentinei Pelinel

Aflat după gratii, Cristi Borcea are noi probleme de sănătate. Soțul Valentinei Pelinel a ajuns iar pe mâna medicilor din cauza afecțiunilor grave de care suferă de mai mult timp. În plus, se teme că starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți din cauza condițiilor din închisoare.

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! A ajuns la spital

Cristi Borcea a fost încarcerat la Rahova luna trecută, dar recent a obținut transferul la spitalul penitenciarului, ca urmare a istoricului său medical: cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Toate acestea fac necesară menținerea omului de afaceri sub supraveghere medicală, așa că solicitarea de transfer i-a fost aprobată.

Fostul finanţator al clubului Dinamo a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia. „Patrimoniul public a fost deposedat de mari suprafeţe de teren intravilan, în valoare de 114 milioane euro. În mod legal, a fost revendicată suprafaţa de 309.549 mp, cei îndreptăţiţi beneficiind de restituiri şi atribuiri în suprafaţă cu puţin mai mare decât jumătate din cea revendicată, în vreme ce restituirile şi atribuirile ilegale au afectat terenuri cu o întindere de trei ori mai mare decât cea revendicată – aproape un milion de metri pătraţi”, au susținut procurorii.

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat?
Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat?

Prejudiciu de 28 de milioane de euro

Potrivit Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristi Borcea a prejudiciat statul cu circa 28 de milioane de euro. La scurt timp după aflarea sentinței, el s-a predat la IPJ Ilfov. Inițial, omul de afaceri fusese achitat de Curtea de Apel București.

Cristi Borcea a devenit tată pentru a noua oară în timp ce se afla la Rahova. Valentina Pelinel a născut gemene și i-a făcut o bucurie de nedescris omului de afaceri. Cei doi mai au împreună un copil , pe micuțul Milan.

Articolul Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! Ce a pățit soțul Valentinei Pelinel apare prima dată în Stiri Mondene.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole