Crima din Sibiu. Bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui Adrian Kreiner a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a admis propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv pe Ilie Sitariu, bărbatul din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, implicat în dosarul de ucidere a omului de afaceri Adrian Kreiner.

„Azi, 17 noiembrie 2023, Tribunalul Sibiu s-a pronunțat în dosarul nr. 2706/85/2023. Instanța de judecată admite propunerea formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință: În baza art. 226, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, 3 și 4 lit. e) Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.11.2023, până la data de 16.12.2023, inclusiv, a inculpatului S.I., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, prevăzută de art. 269 alin. 1 CP”, a transmis, vineri seara, Cornelia Elena Prundaru, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Bărbatul are dreptul să conteste măsură în termen de 48 de ore de la pronunțarea deciziei.

complice timis kreinerSuspectul din Timiș/Sursa: Facebook-Profil Public

Vă reamintim că singura persoană capturată în cazul crimei de pe Moldoveanu a fost Ilie Sitariu, un bărbat din județul Timiș, prieten cu unul dintre agresori. El este cel care i-a adus pe infractori la Sibiu și, după crimă, i-a găzduit în apartamentul închiriat de el în localitatea Dumbrăvița. De asemenea, el l-a transportat pe unul dintre ucigași în afara graniței.

Sursa: realitatea.net

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole