Craiova, deplasare de lux la meciul cu Chindia! Merg cu charter-ul ca să evite aglomerația :) EXCLUSIV

Fotbaliștii Craiovei au parte de o deplasare de lux la meciul cu Chindia Târgoviște. Deși meciul se va disputa la Ploiești, la doar 240 de kilometri de Bănie, fotbaliștii lui Pițurcă vor efectua o parte din deplasare cu avionul! 

Craiova merge cu avionul la meciul cu Chindia pentru a evita aglomerația de week-end!

La Craiova, victoria contra dinamoviștilor a adus pentru olteni o surpriză din partea conduceriii. Sâmbătă, la partida pe care fotbaliștii lui Pițurcă o vor disputa la Ploiești împotriva celor de la Chindia, Andrei Ivan și compania vor merge cu o cursă charter până la București!

Decizia a fost luată de conducere în primul rând din cauza aglomerației de pe drumul național dintre Craiova și București, ajungându-se la concluzia că, pentru a nu strica ”feng-shui-ul” fotbaliștilor înainte de partida cu formația lui Viorel Moldovan. Astfel, deplasarea se va face din două părți: se va merge cu avionul (și nu cu o cursă de linie, ci cu un charter!) de la Craiova la București, urmând la ca Otopeni să-i aștepte autocarul pe jucătorii lui Piți, care îi va duce până la Ploiești.

Echipa olteană va pleca spre Ploiești chiar în această seară. Partida dintre Chindia și Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30. Alb-albaștrii ocupă poziția a treia în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj, în timp ce târgoviștenii sunt pe 11.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole