Covăsneanul Péter Levente, premiat în cadrul competiției fotografice Milvus Photocontest 

Fotografiile unui covăsnean au fost premiate la Gala celei de a 15-a ediții a competiției Milvus Photocontest, organizată în data de 8 iunie, în cadrul Festivalului Lynx, care a avut loc la Brașov. Péter Levente a câștigat premiul II la categoria „Romanian Nature” și Premiul publicului, cu o fotografie a unui mistreț, intitulată „O zi cețoasă”.

„Cu o tradiție de lungă durată, Milvus Photocontest este cea mai importantă competiție de fotografie de natură din România, prezentând fotografii și imagini extraordinare în cele 14 ediții anterioare. Este deschisă fotografilor amatori și profesioniști din întreaga lume. La acest eveniment prestigios, Péter Levente, rangerul nostru dedicat, a câștigat premiul II la categoria Romanian Nature și Premiul publicului cu fotografia sa cu un mistreț cețos, intitulată O Zi Cețoasă. Felicitări!”, se arată pe pagina de Facebook a Castelului Mikes din Zăbala.

La competiție s-au înscris participanți din Ungaria, Italia, Spania, Africa de Sud, Canada, România sau Slovacia.

Marele câștigător al ediției a fost Ervin Horesnyík (Slovacia) pentru fotografia „Silhouette”.

(Ioana Ardeleanu)

Share

The post Covăsneanul Péter Levente, premiat în cadrul competiției fotografice Milvus Photocontest  appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Sursa: weradio.ro – vezi articolul

Alte articole