Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva

Un accident de circulație soldat cu rănirea a doi adulţi şi un a unui copil în vârstă de un an s-a petrecut duminică pe Drumul Naţional 7, în localitatea Sântuhalm (Deva).

„O femeie în vârstă de 53 de ani, din Deva, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe banda 1 a DN 7, în localitatea Santuhalm, pe direcţia Arad – Sibiu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, moment în care a fost tamponată de un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din municipiul Deva. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto precum şi a unui copil în vârstă de 1 an ce se află pe bancheta din spate în dispozitivul de reţinere al autoturismului condus de şoferiţă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„În urma impactului dintre două autoturisme, produs pe DN7 au rezultat 2 răniţi uşor. Este vorba despre un copil, în vârstă de 1 an şi o lună, şi bunica acestuia. Ambii răniţi au fost transportaţi la UPU Deva, conştienţi şi cooperanţi, cu ambulanţa cu medic a SAJ şi ambulanţa SMURD. La locul producerii impactului au fost dislocate echipaje de pompieri specializate în descarcerare şi prim ajutor, cadre medicale SAJ şi poliţişti ai Poliţiei Rutiere”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Poliţiştii au îintocmit dosar de cercetare penală pentu vătămare corporală din culpă.

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole