Copiii sunt invitați să își petreacă timpul liber la Biblioteca Județeană ”George Coșbuc”. Ateliere de creație, de pictură sau sportive, proiecții de filme, doar câteva dintre activitățile pregătite pentru copii

 

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud organizează în perioada 1 iulie – 31 august 2019, cea de-a IV-a ediție a Fabricii de Idei Estivale – „Vacanță la Bibliotecă”.

Mai jos poate fi consultat întreg programul activităților:

Copiii cu vârste de peste 7 ani sunt așteptați la Biblioteca Județeanã „George Coșbuc” Bistrița-Nãsãud sã participe la activitãțile menite să le dezvolte abilitățile creative, să-și îmbunătățească cunoștințele generale, să-și stimuleze imaginația.

Înscrierile pentru Ateliere se fac în intervalul 25 iunie – 28 iunie 2019, la Secretariatul Bibliotecii Județene sau la telefon 0363 – 401355.

Activitățile se desfășoară în fiecare zi, exceptând sâmbăta și duminica. Acestea se vor desfãșura, în funcție și de condițiile meteo, în aer liber, la Clubul CoșBook, în Sala „Gavril Scridon”, Mediatecã sau Secția Împrumut pentru Copii.

Toate activitățile sunt gratuite!

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole