Contract de un milion de lei pentru reparații de drumuri în Livezeni

Conducerea Primăriei comunei Livezeni a atribuit, în data de 9 iunie 2022, societății Romaris SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.003.800 de lei, fără TVA, pentru lucrări de reparații drumuri pentru străzile de pe raza comunei Livezeni, informează www.licitatiapublica.ro.

”Având în vedere starea actuală a carosabilului şi a degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice şi a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de întreţinere specifice tipului de îmbrăcăminte a străzii, în vederea eliminării defecţiunilor şi aducerii străzilor la o stare normală de exploatare care să asigure siguranţa şi confortul circulaţiei.
In acest sens, sunt propuse lucrări de reparaţii prin asflatare cu mixtură BA16, achiziție piatra spartă cu transport și închiriere utilaje – autograder si cilindru, în vederea executării lucrărilor”, menționează sursa citată.

Durata contractului este de șase luni.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Post-ul Contract de un milion de lei pentru reparații de drumuri în Livezeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole