Consiliul Județean și Primăria mun. Călărași continuă colaborarea cu oficialitățile bulgare

Colaborarea Călărașiului cu oficialitățile bulgare, pe diferite segmente de dezvoltare, este certificată, astăzi, de vizita Ambasadorului Bulgariei în România, Excelența Sa, Radko Valykov. O întâlnire care are scopul de a întări relațiile pe care le avem deja cu partenerii noștri din Silistra și nu numai.
Președinte Vasile Iliuță: Ne dorim să păstrăm o bună conlucrare și să ne putem extinde proiectele pe alte axe care să aibă menirea de a creiona și concretiza alte parteneriate socio-economice. Nu am ocolit subiectul podului peste Dunăre, între Călărași și Silistra, obiectiv discutat de mulți ani cu administrația din Silistra, un coridor rutier extrem de important, pe lângă cel naval gestionat de feribot.
Oportunitatea întâlnirii între oficialități a constituit subiectul unor dicuțții pentru dezvoltarea reciprocă a mun. Călărași și Silistra. S-au purtat discuții privind proiectele comune de dezvoltare a turismului pe Dunăre, partea română fiind interesată către orientarea către parteneriate utle după finalizarea portului turistic de agrement din Călărași dar și unor proiecte viitoare cum ar fi un pod peste brațul Borcea dar și un drum verde între Chiciu și Oltenița. 

Post-ul Consiliul Județean și Primăria mun. Călărași continuă colaborarea cu oficialitățile bulgare apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole