Consilieri județeni noi, validați

Ca urmarea a alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020, consilierii județeni Kolcsár Anquetil-Károly (UDMR) și Dumitrița Gliga (PSD) au obținut mandate în Parlamentul României. Conform legii, aceștia au renunțaț la mandatele de consilieri județeni. La finalul anului trecut, Tribunalul Mureș a validat mandatele consilierilor județeni declarați supleanți la alegerile locale care au avut loc la data de 27 septembrie 2020.

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Mureș ce a avut loc vineri, 8 ianuarie, au depus jurământul noii consilieri județeni Ștefan Someșan (PSD) și Kocsis Csaba (UDMR).

”Ca urmare, Consiliul Județean Mureș va funcționa în formula completă cu un număr de 34 de consilieri, din care doi vicepreședinți, și președintele Consiliului, Péter Ferenc. Prima ședință ordinară a anului 2021 va avea loc în 28 ianuarie”, a transmis, prin intermediul unui comunicat, Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Consilieri județeni noi, validați apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole