CONCURS! Câștigă o invitație la spectacolul de teatru ”Alice și lumea minunată”

pauza de teatru

TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru ”Alice și lumea minunată”. Aceasta are loc duminică, 14 APRILIE.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să dai SHARE acestei postări și să ne spui cu cine vrei să mergi la teatru. Cel care adună cele mai multe like-uri la comentariul său este declarant câștigător.

Concursul din această săptămână se încheie vineri, 12 aprilie, la ora 10:00.

Mult succes!

”Alice și lumea minunată”

Alice vă invită să pătrundeți în lumea minunată a viselor unde totul este surprinzător și totul este posibil!

În țara minunilor ni se vor alătura Broscuța, Omida, Șoricelul și alte personaje care ne vor încânta cu întâmplările lor fantastice, dar și Duhul Ciupercii care nu iartă pe cei care se apropie de bătrâna ciupercă. Oare ce va face Alice? Va îndrăzni să se apropie de ciupercă?

Spectacol de live teatru cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

”Teatru la Cinema”

Teatru la Cinema este proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile cinematografelor situate în mari centre comerciale.

Municipiul Alexandria este al șaselea oraș din rețeaua “Teatru la Cinema”, după București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești. Spectacolele din Alexandria vor avea loc la Happy Cinema din centrul comercial Winmarkt Alexandria.

Articolul CONCURS! Câștigă o invitație la spectacolul de teatru ”Alice și lumea minunată” apare prima dată în TR News – Stiri din Teleorman.

Sursa: Trnews.ro – vezi articolul

Alte articole