Coliziune frontală la ieșire din localitatea Bisericani. Șoferița unui autoturism a rămas încarcerată

La data de 14.01.2019, în jurul orei 07:10, K.I. de 31 de ani, din oraşul Sovata, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit de zăpadă, iar la ieșire din localitatea Bisericani a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de C.F. de 60 de ani, din comuna Feliceni.

Foto arhivă

După impact conducătoarea auto K.I. a rămas încarcerată în autoturism, fiind necesară intervenţia unei echipe de specialişti din cadrul Inspectoratului pe Situaţii de Urgenţă „Oltul” Harghita, după care aceasta a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita

Post-ul Coliziune frontală la ieșire din localitatea Bisericani. Șoferița unui autoturism a rămas încarcerată apare prima dată în Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole