Ciprian Pandea descrie dialogul și consultarea primarilor pentru a identifica problemele și sprijini comunitățile…

#Dialogul constant al primarilor cu autoritățile centrale este unul extrem de important. Recent, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Comunelor din România, la care primarii din județul Călărași au fost reprezentați.
Mi-am propus, în mandatul de #senator, ca o bună parte din activitatea mea din teritoriu să fie dedicată dialogului cu #primarii#călărășeni, pentru susținerea proiectelor de dezvoltare ale comunităților – spune senatorul călărășean Ciprian Pandea.
Până la finalul acestei luni, îmi doresc să am întâlniri cu cât mai mulți primari călărășeni, să preiau cât mai multe situații care au nevoie de soluții, și mă refer inclusiv la probleme legate de bugetul pe acest an. Ne așteaptă un an plin de provocări, însă sunt convins că Guvernul Cîțu va veni în Parlament cu un buget realist care va asigura dezvoltarea României.
Eu, ca senator liberal, voi susține proiectele de dezvoltare ale județului Călărași. E un #angajament pe care vi l-am împărtășit deja și care se va afla mereu în centrul activității mele. – a încheiat Ciprian Pandea, senator de Călărași. 

Post-ul Ciprian Pandea descrie dialogul și consultarea primarilor pentru a identifica problemele și sprijini comunitățile… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole