Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ”Giurgiuvenii sunt captivi, într-o cușcă, de 32 de ani…!”

La scurt timp după numirea noului președinte al Curții Constituționale a României (CCR), liderul Organizației județene a USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, a făcut o declarație în care acuza PSD-ul de faptul că în continuare își instalează oameni în funcții cheie, decizionale.

Giurgiuvenii sunt captivi într-o ”cușcă” de 32 de ani, care se extinde și peste bruma de oameni care începuseră să gândească că se poate întâmpla ceva în bine. Sistemul renaște după deranjul USR de anul trecut, PSD își face treaba – menționa președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru.

El ne făcea totodată un parcurs al noului președinte al CCR (Curtea Constituțională a României), Marian Enache, printr-o serie de funcții importante, în ultimele 3 decenii:

– fost consilier al lui Ion Iliescu;

– fost deputat și membru în 5 partide: FSN, FDSN, ApR, PC (al lui Dan Voiculescu) și nu în ultimul rând în partidul extremist UNPR;

– Încasează venituri din indemnizații și pensii, de 14.000 €/lună!

– CNSAS (și chiar și SRI) au admis că acesta avea dosar de colaborare cu Securitatea înainte de ‘89, dar că dosarul său a fost „pierdut”!?

Depinde de voi, dragi giurgiuveni, dacă vreti sa se termine aici sau începem să luptăm să ieșim din ”cușcă” –sublinia președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru.

 (Jurnal)

 

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole